Afslankstudioslimmer.nl

 

 

De figuuranalyse is een persoonlijk gesprek waarbij we concreet uw afslankwensen bespreken. Hierbij gaat het niet alleen om de kilo's, maar ook juist om de specifieke plaatsen waar u deze kilo's graag zou willen afvallen. We nemen uw maten op en maken een analyse van uw gewicht. Aan de hand van deze gegevens bespreken we welke individuele doelen haalbaar zijn binnen een bepaald tijdsbestek en stellen we samen een persoonlijk behandelprogramma op.

 

Sommige vrouwen willen afvallen, sommigen willen alleen bewegen of gezond leven.
Voor iedere vrouw hebben we een uniek Slimmer programma op maat.

Met de combinatie van de warmtecabine, de voeding, de ozoncabine en de Futura Pro apparatuur kunt u zo datgene bereiken wat u als doel voor ogen heeft. Tijdens uw persoonlijke behandelprogramma coachen en begeleiden wij u op alle onderdelen. Zo voorkomt u eventuele blessures tijdens het bewegingsprogramma en blijven we u ondersteunen bij het maken van de juiste voedingskeuzes. Met de ozoncabines (huidondersteuning) en de Futura Pro, (een nieuw geavanceerd modelleerapparaat om uw figuur in model te brengen) kunnen we voor iedere vrouw een perfect programma maken!

Na iedere 10 behandelingen gaan we u weer meten en wegen; u zult direct zien hoeveel centimeters u kwijt bent! Zo houden we het resultaat nauwlettend in de gaten en sturen we het bij indien dit nodig is. Zo helpen we u persoonlijk op weg naar uw perfecte figuur en leggen we een slimme en gezonde basis om dit figuur ook te behouden.

 

Belt u ons gerust op nummer 040-3082988 voor het maken van een gratis en geheel vrijblijvende afspraak.

We nemen dan samen met u de mogelijkheden door.

 

 

 

Figuuranalyse Probeer nu de Slimmer manier!

WWW.AFSLANKSTUDIOSLIMMER.NL  Vincent van Goghstraat 145 Nuenen. info@afslankstudioslimmer.nl. tel: 040-3082988